Wie ben ik?

Mijn naam is Charlotte Hal. Ik ben 41 jaar en ik woon met mijn man, zoon en dochter in Aarlanderveen. Sinds 2003 ben ik werkzaam in het onderwijs als leerkracht in de verschillende groepen van de basisschool en sinds 2011 werk ik op een basisschool als RT’er.

CharlotteNa zeven jaar voor de klas vond ik dat het tijd werd voor verdieping. Ik volgde de Master SEN-opleiding voor remedial teacher. In 2011 studeerde ik af en werd ik lid van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers. Sindsdien ben ik twee dagen in de week werkzaam als remedial teacher in het basisonderwijs. Naast de ervaring op school met kinderen en hun speciale problemen, heb ik ook opvoedervaring met mijn eigen kinderen.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volg ik relevante na- en bijscholingscursussen.  Mijn visie op de ontwikkeling van kinderen is dat ieder kind mogelijkheden in zich heeft om te groeien en deze mogelijkheden moeten benut worden. Op het moment dat het kind dit zelf niet lukt, is het belangrijk het kind hierin te ondersteunen via maatwerk.